Voda u enterijeru – vodeni stubovi i zidovi

Izrada fontane za dvorište
20 februara, 2018
Vreme je za prolećno uređenje dvorišta
18 aprila, 2018

Voda u enterijeru – vodeni stubovi i zidovi

vodeni zid
Ako planirate da u poslovni prostor unesete malo relaksacije, najbolje bi bilo da to bude konferencijska sala ili neki deo ulaznog hola ako to prostor dozvoljava. A sto se tiče oblika, dizajna, dimenzija, mogućnosti su beskonačne, kao i vaša mašta.

Ugradnjom vodenog zida imate višestruku korist, pored umirujućeg efekta, voda koja klizi po staklu, sa sobom odnosi prašinu i prljavštinu iz vazduha, pa čak i duvanski dim, tako da vodeni zid ima efekat filtriranja vazduha. U zimskim danima kada se prostorije greju, a vazduh je suv, iz vašeg vodenog zida će isparavati voda i vlažiće vazduh.

Vodeni zid izrada

Dodajte vodeni motiv u vaš wellness, dnevnu sobu, hodnik, hotelsku salu i videćete kako će zvuk tekuće vode ostvariti prijatan ugođaj za vas i vaše posetioce. Voda u kombinaciji sa mehurićima stvara prijatne zvuke, kao da slušate potok koji žubori ili slap.

Vodeni zidovi se podjednako koriste kako spolja tako i u unutrašnjosti objekata. Vrlo se često mogu videti u poslovnim zgradama, luksuznim hotelima, restoranima, ali i u privatnim kućama i stanovima na mestima za sedenje i odmaranje. Neosporno je da svetlucanje i žubor vode, koja se graciozno sliva niz vodeni zid, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Vodeni zidovi se mogu instalirati na različitim podlogama: prirodnom kamenu, mermeru, staklu, plekisglasu kao i u vidu samog vodenog paravana.

Osmišljavanje konačnog izgleda vodenog zida i vodenog stuba prepustite nama da uz pomoć svetlosnih i zvučnih instalacija ostvarimo željenu atmosferu.

Ukoliko i vi želite da vaš životni ili radni prostor krasi vodeni zid ili vodeni stub potrebno je da nam se obratite na telefon 064/244-1642 ili na email: izvordzavric@gmail.com