Suvi led za prvi ples

Fontane u dvorištu
9 maja, 2018
vodeni zid
Vodeni zid – fantastičan ukras u enterijeru
12 juna, 2018

Suvi led za prvi ples

Suvi led se kao scenski efekat upotrebljava decenijama, i ne postoji pojedinac koji ga nije video. Većina i ne zna da je to suvi led, ali evo objašnjenja. Ubacivanjem suvog leda u vrelu vodu izaziva se reakcija iz koje nastaje “teška magla”. Ne dim kako se pogrešno ponekad naziva suvi led. Dim proizvode dimne mašine, i to je totalno drugačiji efekat koji masovnu primenu ima u disko klubovima.

Ovo je fantastičan efekat koji prati prvi ples na Vašem venčanju

“Tešku maglu” ste sigurno videli u horor filmovima ili nekim napetim scenama. To je ona magla koja se lagano kreće po zemli ili podu, ali se ne podiže na veću visinu od kolena. Masovnu upotrebu ima i na koncertima, kao i na snimanjima spotova.

Suvi led na venčanjima

Jedan od najefektnijih specijalnih efekata na venčanjima je upravo suvi led. Koristi se najčešće uz prvi ples ili sam ulazak. U nekim slučajevima i uz ulazak torte ili prilikom građanskog venčanja.

Naša iskrena preporuka je da suvi led dogovorite za vreme prvog plesa. Prvi ples sam po sebi predstavlja jedan od najlepših trenutaka na venčanju, a ako još “plešete po oblacima”… Dobijate pravu filmsku scenu. Fotografije su fenomenalne, kao i snimci. Da ne pominjemo reakciju vaših zvanica. A najlepši osećaj će izazvati kod vas dvoje – prvi zajednički ples, prva zajednička šetnja po oblacima.

Pokušajte da izbegnete suvi led prilikom ulaska, pa ponovo pri prvom plesu. Tako gubite onaj “Vau” efekat koji treba da izazove. Ako puštate suvi led prilikom ulaska, možda je najbolje da to bude jedino puštanje.

Efekat niske magle nastaje korišćenjem suvog leda. On ne ispunjava priostoriju dimom, već gustom maglom do visine kolena. Magla je bez ukusa i mirisa, ne oštećuje enterijer i nije štetna po ljude.